Nyhed

LYDEN AF LIVET: Barselona markerer starten på et nyt kapitel med ny single

Ny, opløftende udgivelse der minder os om at huske på det vigtige i livet

Endelig er der godt nyt fra Rud Aslak og Rasmus Theodor, som tilsammen udgør Barselona. Deres nye single ”Lyden af Livet” udkommer som en eksplosion i kølvandet på en periode med personlig udvikling og en række nye erfaringer i livet.

”'Lyden Af Livet' er en måde for os at sparke døren ind på ny til alt det gode her i livet. Den er opløftende og vil frem i verden og er på den måde en ventil for det “undertryk”, som de sidste to års skriveproces har skabt i os,” lyder det fra duoen i en pressemeddelelse. 

De sidste 2,5 år har Barselona brugt tid på at udvikle og justere deres lyd og sangskrivning. De har gravet dybere, hvor tålmodighed og grundighed har været højeste prioritet. Dette har resulteret i fordybelse, hvor de to efterskolevenner er kommet ind til kernen. Noget, som også kan mærkes i deres nyeste udgivelse, som udkommer i dag, den 13. januar.

Singlen rummer temaer, som mange med store drømme formegentlig kan sætte sig ind i. Dét med at glemme sig selv i jagten på frihed og ved at have uendeligt travlt med at opnå noget. Hvordan den længe jagtede frihed pludselig kan føles som et fængsel og overskygge ens egentlige værdier i livet, uden at mærke den dér lykkerus – glemme det, der virkelig betyder noget.


LÆS OGSÅ: Barselona har udgivet to album: – Vi arbejder ikke efter en formel, vi ved virker


Barselona har på kort tid nået ekstraordinært meget – i en alder af blot 22 og 23 år. Med tre albums, to ep’er og flere udsolgte koncerter rundt om i hele landet i baglommen er de heriblandt også blevet nomineret til en P3 Guld-pris og har arbejdet sammen med flere forskellige artister; eksempelvis med Artigeardit på singlen ”Stå Op Gå Ned”, som strøg direkte ind på hitlisterne.

Den hidtil opnåede succes stopper ikke de to unge mænd fra at udvikle, forbedre og dygtiggøre sig. De ønsker at være den bedste udgave af sig selv, hvilket vidner om, at duoen ved, at alt det gode i livet ikke altid bliver serveret på et sølvfad. Samtidig er de reflekterede på den måde, at de italesætter og er bevidste omkring, at de skal huske at have sig selv med i udviklingen. Det er noget, ”Lyden Af Livet” afspejler. 

ANNONCE