Nyhed

Artigeardit er blevet far – vender tilbage til Grøn efter afbud i tre byer

Artigeardit udeblev fra Grøn i Kolding, Aarhus og Aalborg for at deltage i fødslen af sin søn, men han vender nu tilbage til karavanen som far til en sund og glad dreng

Hiphop-fænomenet Artigeardit er én af de otte kunstnere, der dette år leder Grøns karavane forbi otte danske byer. GAFFA oplevede ham på karavanens første stop i Tårnby, hvor han modtog fire ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder, der gav anmeldelsen overskriften: ”Stadig brandvarm – selvfølgelig” – her med henvisning til 2023-singlen ”Stadig? Selvfølgelig!” Ardit måtte dog udeblive fra både Kolding, Aarhus og Aalborg grundet sin søns fødsel, men han er nu klar til at vende tilbage til karavanen, fortæller han på en Instagram-story:

”Hej alle. Jeg skulle have spillet Grøn i Kolding, Aarhus og Aalborg, men blev desværre forhindret grundet min søns fødsel. Den tog lidt tid, men i går aftes fik jeg en sund og glad lille dreng. Jeg vil gerne give en meget stor tak til Grøn for at være så omstillingsparate og tålmodige. Det gjorde en verden til forskel. Tak til Lamin og band, der var klar med det samme til at afløse,” lyder det fra Artigeardit, der afsluttende melder sin tilbagekomst:

”Jeg er tilbage på karavanen til de resterende koncerter. Med en ny energi og sommerfugle i maven. Vi ses i Esbjerg”, lyder det fra den 27-årige dansk-albanske rapper.


Publikum i Kolding, Aarhus og Aalborg har altså som erstatning til Ardit fået koncert med makkeren Lamin, der også gæstede Ardits koncert i Tårnby. De to udgav i 2021 også den fælles ep Ny Agenda og en dertilhørende dokumentar på YouTube, der viste tilblivelsen af projektet.

Der er bestemt noget at se frem til, når Ardit igen vender tilbage på Grøn-karavanen, for som GAFFAs anmelder skrev om rapperens optræden i Tårnby kom folkefesten af sig selv – og netop folkefesten kalder anmelderen for ”statsgaranteret, når altid brandvarme Artigeardit igangsætter flow”.  

Grøn og resten af karavanens artister har også været ude at ønske Ardit og familien stort tillykke med familieforøgelsen i en Instagram-video: 


Læs alle vores anmeldelser af Grøns karavane i Tårnby lige her


LÆS OGSÅ: HISTORISK BILLETSALG: Grøn melder udsolgt i alle byer på nær én

 

ANNONCE