Nyhed

FIND DINE BEN SAMMEN MED MAS: Spirende hiphop-talent annoncerer vinterkoncerter

Du kan blandt andet opleve – eller genopleve – ham i Aarhus

Det unge hiphop-talent og albumdebutant, Mas, har haft et hæsblæsende år i sin unge karriere. I sidste uge kunne han opleves på Roskilde Festival under opvarmningsdagene, mens han i starten af året drog på landsdækkende turné, der både var forbi Rønne, Aarhus og København. Nu annoncerer han to eksklusive vinterkoncerter på henholdsvis Volume Village og Hotel Cecil. Debutalbummet Vi ses gæstes af artister som Kesi og Lamin, og sidstnævnte var én af flere gæstestjerner, der deltog i Mas’ koncert på Roskilde Festival. Albummet modtog fire ud af seks stjerner fra GAFFA.

Mas var at finde i GAFFAs ”Hold øje med”-sektion i starten af 2022 efter udgivelsen af debut-ep’en Venteværelset. Her fremhævede vi Mas for hans evner til ”at blande rå følelser med et tungt bounce, hårde rap-bars med en blød klaverkomposition og en konstant vekslen mellem lækker sang og velskrevne flows”. Og der er i den grad blevet holdt øje med Mas.

I øjeblikket kan Mas bryste sig af mere end 100.000 månedlige lyttere på Spotify med hits som ”Dårlig vane”, ”Kemikalier ft. Kesi” og ”Hvor Mine Ben”. Nu får du mulighed for at miste og genfinde dine ben sammen med Mas henholdsvis den 14. december på Volume Village i Aarhus og den 16. december på Hotel Cecil i København.


I marts 2022 havde GAFFAs anmelder en snak med den unge rapper – en snak, der skulle vise sig at lede til Mas’ allerførste interview. Her fortæller Mas blandt andet om sin opvækst i Københavns Nordvest-kvarter, og at det var der, han først blev inspireret af hiphop-genren. Du kan læse hele interviewet med Mas lige her.

Billetsalget til de to koncerter er gået i gang, og du kan købe billetter her.

LÆS OGSÅ: ALBUMANMELDELSE: MAS er stadig ved at finde sin vej


ANNONCE