Nyhed

LYT: Post Malone deler ny single fra kommende album – hør den her

Det femte studiealbum ”Austin” lander den 28. juli 2023

Omkring midnat delte Post Malone via et Instagram-opslag en teaser fra sin nye single ”Overdrive” og skrev ””Overdrive” i morgen”. Han har allerede udgivet synth-pop-nummeret ”Chemical” og trap-pop-nummeret ”Mourning” som singleforløbere til det kommende album, mens den nye single viser den mere rockede side af pop-rapperen Post Malone.

Han udtalte i en Instagram-video tilbage i maj måned, at han har spillet guitar på samtlige numre på det nye album, og at det har været noget af det mest givende musik, han har lavet:


”Det har været noget af den sjoveste musik (…) Noget af det mest udfordrende og givende musik for mig i det mindste. Du ved, jeg har virkelig forsøgt at udfordre mig selv og lave noget virkeligt cool. Jeg har spillet guitar på alle sange på albummet, og det var en virkelig sjov oplevelse, og jeg er super, super spændt på at dele det med jer,” fortæller den New York-fødte rapper.


 

I forgårs delte han ligeledes en behind the scenes-video, hvor han fortæller, at han med det nye album ønsker at overraske med en masse forskellige stilarter og musik.

Det nye album ”Austin” bliver efterfølgeren til 2022-albummet ”Twelve Carat Toothache”, der modtog fire ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder:


”Post Malone er efterhånden blevet mere end almindeligt træfsikker i den urbane hybridgenre, som han selv grundlagde,” lyder det blandt andet fra anmelderen.

Det femte studiealbum ”Austin” lander den 28. juli 2023.

ANNONCE