Nyhed

MIND YOUR BUSINESS: Britney Spears og will.i.am udgiver ny single – hør den her

“You are now, now rocking with will.i.am and Britney, bitch”

For to dage siden landede en teaser til sangen ”Mind Your Business” på will.i.am’s Instagram. Introen vækker genkendelse hos alle, der havde eller var i nærheden af en radio i 2012: ”You are now, now rocking with will.i.am and Britney, bitch”. Det var mantraet på ”Scream & Shout”-singlen, der indtog førstepladsen på hitlister i store dele af verden – herunder i Danmark. Black Eyed Peas-kunstneren og Britney Spears har også tidligere samarbejdet på Britneys ”Big Fat Bass” fra 2011, og nu prøver de to altså lykken endnu engang.

”Den 21. juli er dagen… Og i dag kan vi officielt offentliggøre udgivelsen af #mindyourbusiness. Jeg er så beæret og spændt på denne udgivelse. Tak, Britney Spears. Du er et af de mest frygtløse, stærke, venlige og renhjertede mennesker, jeg nogensinde har mødt. Jeg har og vil altid elske at arbejde med dig,” lyder det fra will.i.am, der kan bryste sig af mere end to årtier i musikbranchen.

I mange år har Britney Spears psykiske tilstand og juridiske situation ledt til store spekulationer – ikke mindst fra hendes enorme fanskare. I 2007-2008 kom hun under et såkaldt værgemål eller formynderskab, hvor blandt andre hendes far fungerede som værge for hende. Dette formynderskab blev først ophævet i slutningen af 2021, og Britney takkede hele Free Britney-bevægelsen for at have været hendes stemme, mens hun ikke have én, og for at have reddet hendes liv.

I efteråret 2023 udkommer hendes tell-all memoir med titlen The Woman in Me. Selvbiografien bliver til i samarbejde med forlaget Simon & Schuster, og Britney skulle angiveligt have underskrevet en rekordstor kontrakt på cirka 100 millioner danske kroner for bogen.


LÆS OGSÅ: Glad Britney Spears er bange for friheden

 


ANNONCE