Nyhed

OVERRASKELSE: Centralt medlem forlader Tobias Rahims band

En vigtig figur i Rahims liveband har valgt at takke af efter sommerens festivaljobs

Hun har været med på hele Tobias Rahims store gennembrudsturné, som blev indledt i Aalborg i starten af 2022. Hun har spillet keys og sunget andenvokal, og hendes duet med Rahim på "Stimulanser" har været et fast og poulært indslag ved koncerterne. 

Nu meddeler Zaina - hvis fulde navn er Zaina B. Jouret Segujja - imidlertid, at hendes rejse med Rahim er ved at være forbi.

"Det er tid til at jeg får ny luft under mine vinger. Jeg vil fra 2024 derfor ikke længere være en del af Tobias Rahim’s band… men mon ikke om vi kommer til at dele scene alligevel en dag? Det håber jeg. For selvom det her er en ren, positiv og bevidst beslutning, så savner jeg allerede hele holdet," skrev Zaina i en post på Instagram tirsdag, hvor hun også delte en stribe billeder fra det seneste halvandets års turné og udtrykte sin taknemmelighed:


"Tobias, du vil altid være manden som lærte mig at flyve. Min store inspiration og mentor. Jeg havde ingen ide om at jeg ville få alt det og mere til, da vi blev enige om at spille sammen. Jeg er dig evigt taknemlig for at vise mig vejen og verden (...) Sommerens sidste festivaller bliver helt specielle for mig, for de markere en afslutning og derfor også en ny begyndelse. Jeg håber I vil nyde koncerterne lige så meget som jeg vil."


Det var Zaina som trådte til og sang i Rahims sted, da han sidste år blev ramt af et angstanfald og måtte melde afbud til uddelingen af P3 Guld-priser. Tidligere på året udgav hun solosinglen "Sommerdag," og gav i den forbindelse et interview til GAFFA

- Lige om lidt regner jeg da med, at det bliver min egen tur. Det her er en øvelse. Det kan godt være, at jeg ikke skal spille på lige så store scener som med Tobias, men det kommer til at være en endnu større oplevelse for mig selv. At få lov til at spille selv, få lov til at gøre min egen ting. Alt det her er bare en forberedelse, lød det fra Zaina ved den lejlighed. 

Tobias Rahim kan opleves på Smukfest i aften (2. august) og slutter sommerens turné af med den koncert ved Fredagrock i Tivoli den 22. september. Turnéen har fået utallige rosende ord med på vejen fra GAFFS undervejs, blandt andet i forbindelse med årets koncerter i Ceres Arena, til Jelling Musikfestival ved Rock Under Broen i Middelfart og senest ved årets Roskilde Festival.


Tobias Rahim deler bevægende besked til fanskaren

ANNONCE