Nyhed

STJERNEMØDE: Tobias Rahim og Victor Leksell udgiver ”Stor mand” på svensk – hør den her

To af nordens største popstjerner er gået sammen om at lave et remake af 2022’s største danske hit. Resultatet er en svensk-dansk version af ”Stor mand”.

”Stor mand” med Tobias Rahim og Andreas Odbjerg var en af de mest spillede sange i Danmark i 2022. Ja, faktisk er det dén sang sunget på dansk med flest streams gennem tiden. ”Stor mand” har været nummer et på hitlisten i mere end 15 uger, og nu kan det største hit i Danmark i mange år meget vel gå hen og blive sommerens største hit i Sverige. En af Sveriges største popstjerner – den Smukfest-aktuelle Victor Leksell – er nemlig gået sammen med Rahim om at lave en svensk-dansk version ved navn ”Stor man” – singlen er ude i dag.

Den nye version af ”Stor mand” inkluderer en ny svensk tekst fra Victor Leksell, der står bag hits som ”Din låt”, ”Fånga mig när jag faller”, ”Svag” og ”Nätterna i Göteborg”, som samlet er spillet mere end 260 millioner gange på Spotify i skrivende stund. I en pressemeddelelse lyder det, at Leksells vers handler om ”at møde en mand af monumentale proportioner, der nærmest skygger for månen… Tobias Rahim”.


For Victor Leksell er det heller ikke en ukendt følelse at ligge nummer et. Hans single ”Svag” fra 2020 har faktisk ligget nummer et i både Sverige, Norge og Danmark, og dette hit alene er tæt på at runde de 200 millioner streams på Spotify i skrivende stund.

I april 2023 delte vi på GAFFA den såkaldte Koda-hitliste, der viser de mest indtjenende danske sange for året. Her blev det også Tobias Rahim og Andreas Odbjerg, der indtog førstepladsen med landeplagen over dem alle: ”Stor mand”.

”Stor man” er tilgængelig på alle streamingplatforme fra i dag den 7. juli.


LÆS OGSÅ: SMUKFEST 2023: Tredive nye navne føjet til plakaten

 

ANNONCE