Nyhed

AFLYSNING: Jada aflyser samtlige juni-koncerter grundet graviditetskomplikationer

Jadas kommende koncert i Tivoli er den første i rækken af aflyste koncerter

Den danske popstjerne og dokumentar-aktuelle Jada har netop offentligt, at hun – indtil videre – må aflyse sine koncerter i juni samt alle kommende internationale shows grundet graviditetskomplikationer.

Det betyder derfor også, at hendes kommende Fredagsrock-koncert i Tivoli den 16. juni er aflyst. Tivoli har dog hurtigt fundet en erstatning i kølvandet på Jadas aflysning. Nyheden blev bragt af Jada selv på Instagram, hvor hun skriver følgende:

- ”❤️ jeg er gravid ❤️ jeg troede, jeg skulle dele nyheden nu for bagefter at stå på scenen hele sommeren og gøre det, jeg elsker, sammen med jer. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg havde glædet mig til at skulle rundt til jer alle sammen og synge med mit barn i maven,” fortæller hun og fortsætter:


- ”Men for en uge siden opstod der nogle komplikationer, og jeg blev indlagt på hospitalet. Jordemødre og læger på Hvidovre og Riget har været fantastiske og har passet så godt på os og sørget for, at alt stadig er okay med mig og vores lille efterårsbarn. Men de har også gjort det klart, at jeg, på grund af komplikationerne, ikke skal ud at synge lige foreløbig,” lyder det fra popstjernen.

Jada runder opslaget af med at fortælle om sin nuværende sindstilstand og nyhedens betydning for den nære fremtid:

 - ”Derfor har vi aflyst alle mine koncerter i juni og alle kommende internationale shows❤️ det er det eneste, der er aflyst lige nu, og det er alt vi ved indtil videre. Jeg har været rigtig bange og ked af det og er det stadigvæk, men er også enormt lettet over at tingene er stabile og så utrolig taknemmelig for den fantastiske omsorg og behandling, vi har fået ❤️❤️ Lige nu skal jeg passe på mig selv og min familie. Men jeg glæder jeg mig usigeligt til at komme ud og spille for jer igen ❤️,” afslutter hun.


Tivoli har ligeledes i en pressemeddelelse udtrykt deres støtte til Jada i denne tid og annonceret Hugorm som det band, der tager over for Jada den 16. juni:


- ”Vi er kede af, at Jada aflyser for vi havde glædet os til at se hende på Plænen. Vi har fuld forståelse for Jadas kloge beslutning, det vigtigste er at passe på sig selv og sit barn! Gode tanker herfra til Jada, og så håber vi, at få Jada tilbage på plænen en anden gang. Heldigvis er det i denne situation lykkedes os at lande en rigtig god erstatning i bandet Hugorm, hvor publikum kan se frem til en fed koncert,” lyder det fra chef for musik og underholdning, Thor Feilberg.

Det er blot et par dage siden, at Hugorm selv måtte aflyse deres koncert på Skive Festival, da bandets trommeslager Árni Bergmann blev ramt af en blodprop i armen. I dagens pressemeddelelse fra Tivoli har Simon Kvamm også givet sit besyv med til nyheden om Jadas aflysning:

- “Det er altid beklageligt når nogen må aflyse og særligt Jada, som i min bog virkelig har et seværdigt liveshow kørende. Men når det nu skal være træder Hugorm med glæde til for at tjene og servicere de ærværdige Tivoli-gæster, der fortjener kun det bedste. Vi glæder os og kommer sprængfyldte med energi og lyst til at lade vores musik flyde ud i alle hjørner af den gamle have,” lyder det fra frontmand Simon Kvamm.


LÆS OGSÅ: FREDAGSROCK: Tivoli ruller sommerens fulde koncertprogram ud

ANNONCE