Nyhed

AUSTIN: Pop-rapperen Post Malone annoncerer nyt album – lyt til teaser her

Det nye album bliver det femte i rækken fra den 27-årige rapper, der fik øjeblikkelig succes med debutsinglen ”White Iverson” i 2015.

Austin Richard Post – bedst af alt kendt som den enormt succesfulde Post Malone – har annonceret sit femte studiealbum Austin. Det gjorde han i forgårs (den 27. juni, red.) gennem sin Instagram, der i skrivende stund har knap 24 millioner følgere.

”Mit nye album Austin har 17 sange og lander den 28. juli.  Her er en bid af én af dem. Jeg elsker jer!!!”

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af @postmalone


Det er næsten præcis et år siden, at Post Malone stod på Orange Scene på Roskilde Festival, hvor han ifølge GAFFAs anmelder ”gav os den folkefest, vi fortjente”. GAFFAs anmelder kvitterede oplevelsen med fem ud af seks stjerner, hvor han også anerkendte Post Malone for – som vanligt – at optræde ganske alene, uden band og med en rød solo cup i hånden:

”Selvom man fra tid til anden kunne savne en smule opbakning fra et band, kunne den gennemsympatiske og karismatiske frontperson sagtens bære en sætliste, som tog os gennem en ikke ubetydelig del af en omfangsrig diskografi, som kendetegner en ung generation af musikforbrugere,” lød det blandt andet i anmeldelsen.


Post Malone har modtaget en lidt blandet landhandel af stjerner fra GAFFAs anmeldere for sine tidligere fire album, men det seneste 2022-album Twelve Carat Toothache fik flotte fire ud af seks stjerner.

Annonceringen af det nye album inkluderer titlen på samtlige 17 sange, hvor der indtil videre ikke fremgår nogle features. På opslaget høres en bid af nummeret ”Something Real”, der synes at varsle noget storslået. Indtil videre har Post Malone udgivet singleforløberne ”Chemical” og ”Mourning”.

LÆS OGSÅ: KONCERTANMELDELSE: En gumbo af fest og følelser


 

ANNONCE