Nyhed

Hør hidtil uudgivet sang med koncertaktuelle luksus

Luksus deler glemt sang og gør endelig bagkataloget tilgængeligt på streamingtjenester

Tilbage i april annoncerede det ellers for længst hedengangne, danske indieband luksus - som insisterer på at blive stavet med lille l - deres genopstandelse ved en enkelt koncert på festivalen Syd for Solen den 10. juni.

Siden er der også blevet arrangeret en koncert på Hotel Cecil i København - og nu er der så endnu mere godt nyt til fans af bandet, som består af Henrik Vibskov, Georg Rune Andersen, Lise Westzynthius og Mikael Simpson.

"Vi optog den her for 25 år siden, men fik ikke lige udgivet det," skrev Simpson på sin Facebookprofil lørdag og delte nummeret "Élite." Det kan høres herunder. Samtidig er luksus' lille, officielle bagkatalog nu blevet tilgængelig via streamingtjenester. Der er stadig få billetter i salg til luksus-koncerten på Hotel Cecil den 6. juni. De koster 280 kroner og kan købes lige her.

"Der er ingen tvivl om, at vi har en intens vibe. Og jeg kan ikke tale for de andre, men da vi mødtes for nogle måneder siden i anden anledning, havde vi alle sammen lyst simultant. Timingen var rigtig. For mig er det noget menneskeligt. Noget i mig, og noget i de andre tre, som var parat," fortalte Lise Westzynthius til GAFFA i forbindelse med annonceringen af gendannelsen i april.


Luksus var oprindeligt aktive fra 1994-2001 og udgav kun en ep og et enkelt album, betitlet Repertoire. Det fik til gengæld en varm modtagelse af anmelderne - herunder GAFFAs Finn P. Madsen, som blandt andet skrev i forbindelse med udgivelsen:


"Repertoire er lyden af et band, der på deres søgen efter det uendelige ophæver tid og sted uden at miste jordforbindelsen til det, som det hele drejer sig om, musikken, og den er luksuriøs."

BAGKATALOG: Da luksus udgav deres eneste album

 


ANNONCE