Nyhed

Mikael Simpson udgiver digitalt album

Sangeren og sangskriveren udsender album med sange fra de sidste tre år

Mikael Simpson har netop udgivet albummet "Overspring" digitalt på iTunes. Albummet består med hans egne ord af sange, han har arbejdet på i de sidste tre år, men endnu ikke ved, hvad han skal gøre med. På Facebook fortæller han beskedent: "Jeg håber, I vil nyde i hvert fald noget af det".

Simpson fortæller videre, at han for tiden arbejder på en ep, har planer om at give koncerter i år og derudover har sit daglige formiddagsradioprogram med Carsten Holm på P6 Beat. "Alt er næsten godt," siger Simpson.

"Overspring" består af 11 sange, blandt andet "Hold Om Mig" med gæstevokal af Solveig Sandnes, også kendt fra Er De Sjældne? og hedengangne Lovebites.


Mikael Simpson indledte karrieren som sanger, guitarist og sangskriver i gruppen Luksus, hvor han delte rollen som forsanger med Lise Westzynthius. Luksus udgav en selvbetitlet ep i 1997 og albummet "Repertoire" i 1998. I 2001 gik bandet, hvis trommeslager var den senere modeskaber Henrik Vibskov, hver til sit. I 2002 udsendte Mikael Simpson sit første soloalbum, "Os 2 + Lidt Ro 2002" fulgt af "De Ti Skud" (2004), opsamlingen "B-Sider, Udtag og Meget Triste Radiomix" (2005), "Stille og Uroligt" (2006), "Slaar Skaar" (2009), remixalbummet "Slaar Skaar – Udvalgte Numre I Andre Versioner" (2009), "Noget Laant, Noget Blaat" (2011) og opsamlingen "Kompilation 2002-2012" (2012).

Hør "Overspring"-albummet og køb det på iTunes.

ANNONCE