Nyhed

NYT GAFFA PÅ GADEN: Mød Roskilde-aktuelle Fever Ray, Blur, Caroline Polachek og mange flere

Glæd dig til 68 sider proppet med interviews, anmeldelser, koncertanbefalinger og meget mere.

Forsiden af GAFFA juli prydes af Fever Ray, der er aktuelle med sit første album i seks år – og spiller på årets Roskilde Festival. Vi har mødt den unikke svenske kunstner til et sjældent interview om blandt andet, hvorfor Fever Ray ofte optræder maskeret, om at lande i sin queer-identitet og om det første samarbejde med bror Olof fra The Knife i otte år.

Blur kan også opleves på Roskilde Festival til britpop-legendernes første danske koncert i 11 år – og udgiver første album i otte år. Vi har talt med bandets livsnydende bassist Alex James, som har haft et heftigt stofmisbrug – men kom ud af det igen.

Caroline Polachek kan ligeledes opleves på Roskilde Festival med et nyt album i ryggen. Vi har talt med den karismatiske kunstner med den fortryllende stemme om at skabe et album om begærets dynamik.


Anne Dorte Michelsen er klar med sit første album i otte år – og er kommet på finansloven. Vi har mødt den erfarne sanger og sangskriver til en snak om blandt andet om først at forkaste, dernæst omfavne feminismen – og om, hvad hun synes om Tobias Rahim.

Hvordan bryder man egentlig igennem som ung dansk musiker – og hvad tjener man? Roya og Downtown July er to danske bands, som har gjort det på hver sin måde – med succes.

Derudover kan du også læse interviews med TikTok-hitmageren Cian Ducrot, singer-songwriteren August Høyen og det nye danske hiphopnavn Evigby – og høre nærmere om podcastfænomenet Curlingklubbens musiksmag og om Spotifys syn på ligestilling.

Derudover kan du nyde vores faste indslag i vores introsektion, nærmere betegnet redaktørens leder, Minus til plus, Nye udgivelser, vi glæder os til, Hold øje med – fire favoritter fra vækstlaget, Soundtrack til livet og de bedste tracks lige nu. 


Du kan læse bladet online eller gå offline og bladre igennem vores analoge magasin uden digitale forstyrrelser. Du finder bladet på en café, et bibliotek, en uddannelsesinstitution, i en pladebutik, på et spillested eller hos en anden kulturinstitution nær dig. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun 43 kroner: tilmeld dig GAFFA+ Premium her. 

 

ANNONCE