Nyhed

SEND DEM GODT AF STED: Love Shop sender studenterne mod stjernerne på ny single

Love Shop besynger den nye generation af studenter på den nye single ”Studentervognen kører”

I fredags (den 16. juni, red.) sendte det folkekære pop-rockband Love Shop en ny single på gaden: ”Studentervognen kører”. Love Shop har netop meldt udsolgt på hele LS Nights-konceptet, der består af hele seks koncerter på Hotel Cecil dette efterår – et koncept, der vækker minder fra deres Copenhagen Screaming-koncertrække for tyve år siden.

Den nye single blander en længselsfuld melankoli med oplevelsen af varme sommernætter, hvor nyudklækkede studenter turnerer landets stræder og spreder håb og glæde på deres vej:

- ”Studentervognen kører/Send dem godt afsted/Sommernætter flyver/Lad dem svæve med”, lyder det blandt andet i den nye single, der som sædvanlig er skrevet af ordmageren Jens Unmack.

Det er i år 26 år siden, at Love Shop udgav deres fjerde album Go!, der i dag har opnået noget nær klassikerstatus.


Deres seneste album Levende mænd i døde forhold, der modtog fem ud af seks stjerner på GAFFA, blev af GAFFAs anmelder hyldet for ”på mange måder (at have) nået det punkt, som de hellige tre konger nåede i kølvandet på Go! og Det løse liv”.


Hvis de seks udsolgte koncerter på Hotel Cecil har noget at skulle have sagt, virker det, som om GAFFAs anmelder ikke er alene om sin dom: Love Shop er igen ultrarelevante på den danske pop-rockscene.

Den nye single beskrives i pressemeddelelsen også som en ”tekst til nu, der er fortalt gennem en person, for hvem den tid for længst er forbi”. Heraf kommer det længselsfulde og småmelankolske islæt på det nye nummer, der dog først og fremmest er en hymne til den nye generation af studenter.  

I anledningen af 20-års jubilæet for Go! for snart seks år siden, fik vi på GAFFA sanger og sangskriver Jens Unmack til at guide vores læsere gennem det store album sang for sang. Det kan du læse lige her.


LÆS OGSÅ: Jens Unmack: Her er seks sange, som betyder noget særligt for mig

 

ANNONCE