Nyhed

Ukendt Kunstner annoncerer arenakoncerter

Den gendannede duo varsler store koncerter i landets største byer

Først smed de et nyt album ud af det blå - og fik fem stjerner for det. Så annoncerede de comebackkoncerter på Roskilde Festival og Smukfest.

Og i dag forlyder det så, at Ukendt Kunstner desuden giver store koncerter i henholdsvis Aarhus og København i kølvandet på gendannelsen og det aktuelle album, Dansktop

Det er Ceres Arena, Aarhus, og Royal Arena i København, som kommer til at danne ramme om koncerterne, som finder sted den 20. og 27. oktober. Billetter sættes til salg den 23. maj lige her.


Der bliver tale om Hans Philip og Jens Ole McCoy største headliner-koncerter til dato. Samtidig har duoen netop slået en rekord på Spotify med deres nye album.

"Ukendt Kunstner slog i fredags rekorden for flest album streams på 24 timer i Danmark, på Spotify. Det er en helt fantastisk bedrift, der viser vigtigheden af dansk musik," fortæller Nicolai Vincent Banisaid, Nordic Lead, Artist & Label Partnerships hos Spotify, i en pressemeddelelse og tilføjer:

"Med sin unikke lyd og autenticitet har Ukendt Kunstner bevist, at deres musik har magten til at erobre hjertet hos vores brugere i Danmark og resten af verden." Dansktop blev den 6. mest streamede nye albumudgivelse i udgivelsesugen på streamingtjenesten globalt, fortæller Spotify.


En lækker overraskelse, der savner lidt poesi

ANNONCE