Nyhed

BØRNEVENLIGE POPPRINSER: Nik & Jay annoncerer arenakoncerter - med særligt familieområde

Der er tænkt på de yngste, når veteranerne fra Værløse indtager Royal Arena til efteråret

Sidste år kunne Nik & Jay fejre tyve års jubliæum for deres selvbetitlede debutalbum og karrieren i det hele taget - en fødselsdag, som blev fejret med manér ved et par udsolgte koncerter på Kulturværftet i Helsingør i december.

Var man ikke så heldig at være med, kan man dog tørre øjnene nu. I dag annoncerer duoen nemlig to koncerter med plads til et noget større publikum. Nik & Jay rammer Royal Arena i København den 10. og 11. november, og som et særligt tiltag vil det være muligt at købe billet til at særlig familieområde.

"Billetterne til dette område er tiltænkt familier med børn, som ønsker pladser, hvor der tages særligt hensyn til det yngre publikum," lyder det i en pressemeddelelse i forbindelse med annonceringen af arenakoncerterne.


Selvom Nik & Jay efterhånden har en del år på bagen, har de også de også de senere år formået at begejstre såvel publikum som GAFFAs anmeldere. Eksempelvis ved deres turnéstart i Aarhus Congress Center i sensommeren 2019, hvor vi kvitterede med fem stjerner.

"Det er den tredive år lange bromance mellem de to gamle makkere fra Værløse, det er de stadig svedige klub-bangers fra dengang før finanskrisen; det er dionysisk dansefest og hedonistisk hitparade blandet med personligt generationsportræt og dannelsesberetning," hed det blandt andet i den entusiastiske anmeldelse dengang umiddelbart før COVID19-medlukningen.

Billetter til efterårets koncerter i Royal Arena sættes til salg torsdag den 30. marts klokken 10.00 via Livenation og Ticketmaster. De koster mellem 375 og 650 kroner plus gebyr.


Svedig statusopgørelse fra de modnede popprinser

ANNONCE