Nyhed

EV1GT OG ALT1D: D1ma drager på sin første turné

Det maskerede rapfænomen lægger vejen forbi fire danske byer på sin første turné

Den maskerede og albumaktuelle rapper, D1ma, har i dag annonceret sin første headliner-turné. Du har – bevidst eller ubevidst – sandsynligvis allerede festet til danske D1ma, hvis diskografi samlet er blevet spillet mere end 50 millioner gange på tværs af streamingtjenesterne – alt sammen på blot ét år.

Torsdag den 16. marts udkom D1ma med debutalbummet Ev1gt & alt1d, der modtog fire ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder. Anmelderen kvitterede blandt andet udgivelsen med ordene:

"Trods tendenser af monotoni i teksternes opbygning placerer D1MA sig helt i front lige fra start i sit ræs mod de danske musikstjerner. De habile tekster og en sans for melodiske eksperimenter tegner en lovende retning for debutanten, så længe slutproduktet ikke bliver alt for sukkersødt," lyder det fra skribenten.


I en pressemeddelelse fortæller D1ma selv om debutalbummet, at det kan nydes både af dem, der fokuserer på det lyriske univers, såvel som dem, der kommer for rappens stemningsunivers:

"Jeg håber, at albummet kan inspirere mine ligesindede og vise dem, at forskellighed ikke er et tabu. Jeg håber, at det kan være den afkobling og flugt, som dem der kan identificere sig selv i teksterne, har brug for – men at det også kan sprede følelsen til dem, der ikke er tekstfokuserede," fortæller D1ma.

D1ma er landet på den danske rapscene med raketfart, og hans hitfyldte sætliste kan til sommer opleves på både Jelling Musikfestival, Roskilde Festival, Tinderbox, Nibe Festival og Smukfest, og nu altså også i fire danske byer i forbindelse med sin første headliner-turné.


Ev1gt & alt1d-turnéen lægger vejen forbi Aalborg, Aarhus, København og Odense mellem den 13. oktober og den 16. november. Billetsalget starter i dag den 23. marts kl. 10 og billetter kan købes her.

LÆS OGSÅ: D1ma klar med debutalbum

Ev1gt & alt1d-turné 2023


13.10. - SKRÅEN, AALBORG

02.11. - TRAIN, ÅRHUS

09.11. - STORE VEGA, KBH.


16.11. - POSTEN, ODENSE

ANNONCE