Nyhed

D1ma klar med debutalbum

Det maskerede rapfænomen kan opleves på en række af sommerens festivaler

Hans sange er allerede blevet streamet flere millioner gange, og til sommer kan han opleves på blandt andet Jelling Musikfestival, Roskilde Festival, Tinderbox, Nibe Festival og Smukfest. Nu annoncerer rapperen D1ma så sit første regulære album. Det har fået titlen Ev1gt & alt1d og udkom i fredags (17. marts, red.).

"Debutalbummet belyser temaer som spiritualitet, gudsfrygt og menneskets tiltrækning af det gode og det onde," hedder det i en pressemeddelelse, som fortsætter: 

"D1mas alsidighed som kunstner, menneske og projekt understreges gennem kulturelle referencer med tanker om politiske og samfundsmæssige problemer, mens han også forholder sig til mere personlige temaer som sit forhold til det andet køn." I samme pressemeddelelse udtaler den maskerede rapper selv om sit debutalbum:


"Jeg håber, at albummet kan inspirere mine ligesindede og vise dem, at forskellighed ikke er et tabu. Jeg håber, at det kan være den afkobling og flugt som dem, der kan identificere sig selv i teksterne, har brug for – men at det også kan sprede følelsen til dem, der ikke er tekstfokuserede. Det her er kun begyndelsen på D1ma – som artist, projekt og menneske. Det her er mit formål, for evigt og altid."

Så sent som i sidste uge var D1ma med på GAFFAs Bedst lige nu-liste, hvor det blandt andet hed om rapperen og sangen "Forsvinder aldrig":

"Du har festet til D1ma hele sidste år – og med god grund. Den danske musiker forstår at lave hits, som dansegulvet kan lide. På ”Forsvinder aldrig” er tempoet sat ned, men de vanlige stærke rim, den autotunede vokal og de solide beats er der naturligvis stadigvæk. Samtidig lover debutalbummet fra D1mas hånd bare virkelig godt."


Odbjerg kan vinde fem: Her er årets DMA-nominerede

ANNONCE