Nyhed

Musik i Lejet føjer 14 navne til plakaten

JJ Paulo, Zar Paulo og Fabräk er blandt de seneste tilføjelser til den udsolgte musikalske sommerfest i Tisvildeleje

Den 20.-22. juli er det atter tid til Musik i Lejet - og de 10.000 billetter til festen i nordsjællandske Tisvildeleje er allerede udsolgt. Allerede tilbage i november 2022 kunne festivalen annoncere et internationalt hovednavn i skikkelse af franske The Blaze, ligesom man vanen tro vil kunne oplevede en række danske publikumsfavoritter på festivalen.

I går (mandag den 27. marts, red.) løftede festivalen så sløret for yderligere 14 navne. Herunder en veritabel veteran i skikkelse af Anne Linnet samt en række nye(re) talenter - blandt andre Fabräk, Pil, JJ Paulo, Lucky Lo, D1MA og Alex Vargas. Du kan se alle de nye navne herunder.

De fjorten navne føjer sig til et line-up, som allerede byder på attraktioner som Thomas Helmig, Phlake, Swan Lee, Kind mod Kind,  Afskum, Kamma, Blaue Blume, Kristian Leth og Dame Dearest.


“Jeg er så glad for endelig at kunne løfte sløret for flere af sommerens artister. Nu er vi godt på vej med årets program. Samtidig glæder vi os til snart at kunne præsentere nye konceptuelle tiltag på festivalpladsen,” udtaler Andreas Grauengaard - programansvarlige og medstifter af festivalen - i en pressemeddelelse.

De "konceptuelle tiltag" på festivalen er langt fra noget nyt. Sidste år skrev GAFFAs udsendte på Musik i Lejet således blandt andet i sin reportage fra Tisvildeleje:

"Med panoramaudsigt til havet kom jeg slentrende langs Hovedgaden, hvor jeg faldt over
menneskebiblioteket. Et sted, hvor mennesker delte ud af sig selv, som var de en åben bog. Her fik jeg både snakket med en 36-årig autist og en polyamorøs kvinde i 50’erne, inden jeg overhovedet nåede festivalpladsen. Så er vi i gang!," skrev Mathias Lind Hansen og tilføjede:


"Der er altså plads til fordybelse på Musik i Lejet, som også inviterer til afslapning i form af sauna, finske bade og yoga. Hvis man vil have pulsen op, er der både mountainbiking, stand-up paddleboarding, kajak og strandfodbold. Musikbanko står også på listen over aktiviteter."

Musik i Lejet går i tænkeboks og lover hurtig udmelding

ANNONCE