Nyhed

Robert Smith i kritik af Ticketmaster: "Jeg væmmes"

"Jeg vender tilbage til jer, hvis jeg hører noget om Ticketmaster-gebyrerne... I mellemtiden føler jeg mig nødsaget til at italesætte min elefanten-i-rummet-tanke... At hvis ingen købte fra billethajer.. . Så..."

I sidste uge annoncerede The Cure, at de begiver sig ud på en USA-turné, der starter i New Orleans den 10. maj og slutter i Florida den 1. juli.

Forud for turnéen skrev bandets frontmand Robert Smith en e-mail til fans og sagde, at bandet ønsker at holde billetpriserne nede, ifølge NME. Han skrev blandt andet:

"The Cure har godkendt alle billetpriser, og bortset fra nogle få pladser ved Hollywood Bowl, vil der ikke være nogen 'platin' eller 'dynamisk prissatte'-billetter på denne tour."

På trods af dette har fans - der blev tilbudt forhåndskøb gennem Ticketmasters "Verified Fan"-tjeneste -  rapporteret, at deres billetter, inklusive en række gebyrer, endte med at blive dyrere end almindelige billetter.

Robert Smith udtalte sig derefter i et opslag på Twitter, hvor han skriver: "Jeg væmmes, ligesom jer, efter Ticketmasters 'fee'-fiasko i dag. For at præcisere: den pågældende kunstner kan ikke på nogen måde begrænse gebyrerne. Jeg har spurgt, hvordan de er begrundet. Hvis jeg får nogen form for sammenhængende svar, vil jeg fortælle jer det," lød det. 


I et andet indlæg på Twitter skrev Smith, at videresalgsbilletselskabet StubHub har trukket hele sit videresalg af bandets koncertbilletter tilbage overalt undtagen New York, Chicago og Denver.

Ifølge Smith ligger disse byer i stater, der har love, der beskytter billethajer. I samme indlæg opfordrer han fans til ikke at købe fra billethajer, og skriver, at der stadig er almindelige billetter tilgængelige.

I et sidste indlæg fortsætter han:

"Jeg vender tilbage til jer, hvis jeg hører noget om Ticketmaster-gebyrerne... I mellemtiden føler jeg mig nødsaget til at italesætte min elefanten-i-rummet-tanke... At hvis ingen købte fra billethajer... så...", afslutter han. 

Man kan læse mange flere tweets om sagen på Robert Smiths Twitter. 

 


ANNONCE