Nyhed

BJÆLDEKLANG OG POP-TONER: Danser Med Piger tager forskud på julen med ny single

De fem venner er klar med deres bidrag til årets juleplayliste

Nok skriver datoen kun den 3. november, men julen er allerede at finde alle vegne – i stormagasinerne, i supermarkederne og i aften også på barer og klubber, hvor sneen falder med fejringen af J-dag. Nu tager den danske femkløver Danser Med Piger også del i den tidlige julefejring ved at udgive deres nye single ”December med dig”.

”Der er bare noget helt særligt over december måned – noget som vækker varme følelser og nostalgi i en. Man finder ligesom hjem igen. Og så er det på sin helt egen måde den tid på året, hvor alt helst bare skal være ligesom sidste år,” fortæller Danser Med Piger i en pressemeddelelse.

Alligevel håber de at kunne supplere traditionerne med den nye sang, som ifølge bandet også er som et juleønske, der langt om længe går i opfyldelse. 


”Vi har altid drømt om at skrive en julesang – en rigtig julebanger. Der er bare noget helt magisk over december måned og dens musik, og hvordan de sange vi kender – om det er et julekalenderhit, Wham! Og Mariah Carey eller en Bing Crosby-klassiker, så vender de tilbage med endnu flere minder fra sidste år,” uddyber Danser Med Piger og fortæller afsluttende om temaet for deres julesang.

”’December med dig’ handler om en forelskelse, der opstod sidste jul og som bliver vækket til live igen i år – og næste år, og næste år igen. Men den handler også om, at vi har været væk hjemmefra hele året, så for os giver den også en følelse af at vende hjem til hverdagen – hjem til familie, venner, tryghed og til kærlighed. Her kan vi lade vores batterier op og få fornyet energi.”

Danser Med Piger fik deres gennembrud i 2022 med en selvbetitlet debut-ep, som blandt andet indeholdt hit-singlen ”Kemikalier” sammen med Kidd. Året efter, i marts 2023, fulgte bandet op med deres anden ep Boyband. Albummet modtog fire stjerner af GAFFAs Adam Bouttai under titlen En gentlemans disko-bekendelser.


”Selvom det ikke er en home-run udgivelse med seks ud af seks hits – så er der alligevel to gedigne af slagsen. Resten er flotte og vibrerende, uden dog at kviksølvstermometret får blæst knoppen af. Hormonel disko med amoriner og svedperler – dele af skiven swinger lige til at rive hofteskålen af led. Danser Med Piger er en svigermors drøm af et bad-boyband, til hvem man bare har lyst til at swipe til højre,” lød konklusionen i anmeldelsen.

Hør Danser Med Pigers nye julesang


DANSER MED PIGER-INTERVIEW: Med vennerne i hånden mod stjernedrømmene

ANNONCE