Nyhed

BTS-medlem JungKook i brev til sine fans: "Jeg vil savne jer dybt"

Efter en yderst vellykket solodebut tidligere på måneden tager JungKook afsked med sine fans for at opfylde sin værnepligt

I 2022 annoncerede den verdensberømte k-pop-gruppe BTS, at de ville holde en pause fra hinanden – både for at dyrke individuelle projekter, men også for at aftjene den værnepligt, som er obligatorisk for alle sydkoreanske mænd mellem 18 og 35. Den første til at påbegynde sin værnepligt var BTS-medlem Jin tilbage i december 2022, og senere kom turen til J-hope og Suga i henholdsvis april og september måned i år. 

I onsdags meddelte BTS' label Big Hit så, at det nu er blevet tid til, at også de resterende fire medlemmer, JungKook, Jimin, V og RM skal afvikle deres værnepligt. Det skriver Rolling Stone. I den forbindelse postede JungKook i går et dybtfølt brev til sine fans på den sydkoreanske platform WeVerse:

"Når jeg deler denne nyhed, føler jeg mig på den ene side tung, og på den anden side bliver jeg mindet om de dyrebare minder med ARMY (BTS' fans red.), så mit hjerte varmer op. Hvert øjeblik, jeg har tilbragt med jer, har været den lyseste tid i mit liv. ARMYs latter, støtte og kærlighed førte mig hertil. Tusind tak fordi I støtter min drøm og går stille sammen med mig," skriver JungKook og fortsætter:


"Jeg er forsigtig med at fortælle jer at vente på mig, mens jeg er i militæret. Halvandet år er lang tid, så jeg kan ikke sige noget egoistisk," tilføjer JungKook blandt andet, inden han afrunder med ordene:

"Jeg håber, I fylder ARMYs dagligdag ud med noget sundt og smukt. Jeg vil savne jer dybt, mens jeg venter på den dag, vi kan mødes igen og snakke om noget nyt. Bliv ikke syge, men forbliv raske. Jeg elsker jer."

Nyheden om de resterende BTS-medlemmers snarlige værnepligt kommer efter, at JungKook tidligere på måneden udgav sit debut-soloalbum GoldenAlbummet indeholder blandt andet gæsteoptrædener fra rapperne Jack Harlow og Latto - sidstnævne er med på sangen "Seven" som må siges at være blevet et regulært megahit med mere end 1 milliard streams på Spotify. 


Ifølge BTS' label forventes det, at BTS vender tilbage til hinanden og musikken i 2025. Indtil da kan fans trøste sig med en ny dokumentarserie om den populære gruppe, som udkommer til december på Disney+. 

REPORTAGE: Til K-pop-fest i Frankfurt

 


 

ANNONCE