Nyhed

BTS-medlemmer skal i militæret

Bruddet af bandet betyder, at de får tid til at fokusere på soloprojekter og militærtjeneste

Tilbage i juni fik BTS’ Army noget af en nyhed, da bandet besluttede sig for at holde en pause fra hinanden. De begrundede det dengang med, at de skulle have tid hver for sig, men de bruger også tænkepausen på at aftjene deres værnepligt i Sydkorea, skriver Music Business Worldwide.

I landet skal mænd mellem 18 og 35 nemlig være værnepligtig mellem 18 og 21 måneder, men af og til er der undtagelser hos for eksempel atleter. Alligevel starter det ældste medlem af bandet, Jin, i militæret efter en soloudgivelse, og de andre følger trop alt efter deres kalender.

BTS har lige holdt deres sidste koncert i noget tid i Sydkorea i forbindelse med landets bud på at afholde World Expo 2030. Og her spillede de hits som "Dynamite," men uden samme passion, som de plejer.

Deres koncert fik fire ud af seks stjerner af GAFFA, der mener, at septetten næsten fandt sig selv.

”ARMY’en skuffer aldrig og var troppet op som en samlet skare i alle aldre fra hele – ja, hele – verden. Men selvom BTS blev overstrømmet af kærlighed og god energi under samtlige af koncertens 120 minutter, var der ikke mange, der sang med,” skrev Malene Jensen og fortsatte:

”For ligesom BTS’s berømmelse er fankulturen, i hvert fald den globale, omkring dem relativt ny, og det kunne høres under koncerten.”

Music Business Worldwide skriver med udgangspunkt i Bighit Musics eget opslag på sociale medier, at de syv bandmedlemmer finder sammen igen i 2025, efter at de har haft tid til deres soloprojekter og deres værnepligt.

LÆS OGSÅ: BTS klar med koncertfilm – se spektakulær trailer her

ANNONCE