Nyhed

TIDLIG K-POP-JULEGAVE: Ny dokumentarserie med BTS kommer snart - se traileren her

Den otte episoder lange dokumentar får premiere på Disney+ til december

Hvis man går og drømmer om at komme endnu tættere på den populære k-pop-gruppe BTS, så kan man godt glæde sig. Snart lander der nemlig en ny dokumentarserie på streamingtjenesten Disney+, som spænder over gruppens 10 år lange karriere.

Dokumentarserien, som har titlen Monuments: Beyond The Star består af i alt otte afsnit og har premiere den 20. december med to nye episoder hver onsdag. Det skriver Rolling Stone. Om dokumentarserien forlyder det, at den tager et dybere kig ind i BTS’ rejse og giver ”et glimt ind i de utallige forhindringer og udfordringer, som bandet stødte på, mens de opnåede deres globale karrieredefinerede milepæle, såvel som medlemmernes daglige liv og indre tanker.”

I går, mandag, delte BTS en ultrakort trailer til den kommende serie. I traileren teases der for interviews med medlemmerne: ”Jeg følte hver eneste følelse,” hører man blandt andet BTS-medlem J-Hope sige i et klip, mens et af gruppens andre medlemmer, RM, tilføjer: ”Vi gjorde det.”


I 2022 meddelte BTS, at de holder en pause fra hinanden for blandt andet at aftjene den værnepligt, som er obligatorisk for alle sydkoreanske mænd mellem alderen 18 og 35. Tre af gruppens medlemmer, Jin, J-Hope og Suga, er allerede i gang med at afvikle deres værnepligt, mens gruppens yngste medlem, 26-årige Jungkook, fortsat venter med sine militære forpligtelser.

Tidligere på måneden, den 3. november, udgav han i stedet sit solodebutalbum Golden, som blandt andet byder på rap-gæsteoptrædener fra Jack Harlow og Latto – sidstnævnte er med på sangen ”Seven” som i skrivende stund er blevet streamet mere end 1 milliard gange på Spotify.

BTS har udtalt, at de regner med at være tilbage som gruppe i 2025.


Se den korte teaser-trailer til den kommende dokumentarserie

BTS-anmeldelse: BTS genfandt sig selv... næsten


ANNONCE