Nyhed

Fabräk gider ikke fake længere på ny single - hør den her

Fabräk sparker fredagen i gang med et nærmest speedrappende nyt nummer

Den danske punkrap-gruppe Fabräk har hurtigt cementeret sig som nogle, man skal holde øje med. Siden deres debut i 2022 med albummet Rige Børn Leger Bedst, har Fabräk høstet den ene stjerne efter den anden, herunder til deres koncert på spillestedet Kanten i Esbjerg, hvor de ifølge GAFFAs anmelder Alexander Hemstedt nærmest jævnede det med jorden:

"Vi får det første klimaks ved hjælp af "Papirtiger", hvor gulvet på Kantens 1. sal gynger. Fabräk minder undertegnende ekstremt om østtyske Kraftklub, der er gigastore syd for grænsen med deres indie-pop-punk og numre som blandt andet "Songs für Liam" med mere end 50.000.000 afspilninger (...) Naturligvis er det pærer og bananer at sammenligne verdens tredjestørste musikmarked med Danmark. Pointen er blot at fremhæve Fabräks store potentiale i det skandinaviske område," hed det blandt andet om koncerten som iøvrigt modtog fem stjerner. 

Nu er Fabräk klar til at dele ny musik med lytterne i form af singlen "Ik fake længere". I en pressemeddelelse lyder beskrivelsen af nummeret:


"På 'Ik fake længere' nærmest speedrapper Anton og Sixten om at have opnået sine mål, at have gore-tex overalt på sit tøj, at smadre hotelværelser, at tabe til awardshows, at være blevet gift og ikke mindst om at have de rigtige mennesker omkring sig." 

Den nye single kommer i forlængelse af, at Fabräk i sidste måned annoncerede en miniturné til foråret, hvor de indtager landets fire største byer med deres energiske koncerter. Det er deres fans, som har valgt navnet til turnéen, og valget er således faldet på Enlandennnøjerentour.

Sidst der var ny musik fra Fabräk, var da de udgav ep'en 7" tidligere på året. Også denne gang høstede de fem stjerner af GAFFA, denne gang fra anmelder Adam Bouttai, som noterede sig, at Fabräk "brokker og brækker sig med anarkistisk overlegenhed."


Hør den nye single nedenfor

FABRÄK: "Vi kan godt lide at lave smadrede ting. Det skal gerne være ondt"


 

ANNONCE