Nyhed

SVENSKE METALFAVORITTER: Tiamat kommer til Danmark

Det svenske metalband kommer på dansk visit for at spille til Næstved Metalfest 2024

I sidste måned kunne Næstved Metalfest løfte sløret for otte nye navne på næste års festivalplakat. I puljen var blandt andet Threshold, Demonica, Bersærk, Svartsot og Asinhell, et nyt projekt med Volbeats Michael Poulsen i front.

I alt er 16 ud af 32 bands blevet offentliggjort, og i dag, den 29. november, er arrangørerne så klar med endnu et navn.

Når Næstved Metalfest åbner dørene til august 2024, kan publikum se frem til at opleve svenske Tiamat. I en pressemeddelelse forlyder det, at Tiamat er personlige favoritter hos Næstved Festival, og et band, som de tror, store dele af deres gæster vil sætte pris på.


Det er da også mange år siden, Tiamat sidst har givet en dansk koncert.

I foråret i år skulle bandet have spillet to koncerter i Danmark på henholdsvis Viften i København samt Voxhall i Aarhus. Begge koncerter blev dog aflyst, da forsanger Johan Edlund blev involveret i en ulykke, der resulterede i et kraniebrud, en voldsom hjernerystelse og en brækket arm. Vi skal derfor skrue tiden helt tilbage til 1995 for at finde Tiamats seneste danske koncert. Her spillede de en udsolgt koncert i K.B. Hallen sammen med Black Sabbath.

Til koncerten ved næste års Næstved Metalfest kan publikum forvente et helt særligt sæt. Tiamat spiller nemlig udelukkende materiale fra deres to største album Clouds og Wildhoney.


Næstved Metalfest finder sted fra den 29. august til den 30. august 2024. Billetter kan findes her

NÆSTVED METALFEST 2023: Paradise Lost og 23 andre navne kommer til Sydsjælland

ANNONCE