Nyhed

LYT: Fraads synger om at føle sig som en rødmende teenager på ny single

Hiphop-duoen er tilbage med sidste forsmag på deres kommende album

Nok skriver datoen en sand ulykkesdag, men for hiphop duoen Fraads er fredag den 13. det stik modsatte.

Duoen, der består af David Engelbrecht og forsanger Papa Erotic, har netop smidt deres nye single ”Sleight of Hand Pro” som den sidste forsmag på deres kommende album, der rammer senere i efteråret. Ifølge en pressemeddelelse handler Fraads’ nye single ”om at føle sig som en rødmende teenager, når man er omkring sit crush, og om at holde i bremsen i romantiske relationer”.

Om nummeret lyder det desuden, at det er spækket med referencer til nostalgiske videospil fra Fraads’ egne teenageår: ”Jeg er skrøbelig ligesom glas, bandicoot ligesom crash,” synger Fraads for eksempel i omkvædet og leder tankerne hen på det populære spil Crash Bandicoot.


Den nye single har også en særlig plads hos Fraads, da det var en af de første sange, de lavede til deres kommende album. Duoen kalder nummeret ”en hjørnesten i vores nye univers” og glæder sig til at dele det med deres lyttere.

Sidst Fraads var albumaktuelle var i 2020 med albummet FRaaaDS. GAFFAs anmelder Jens Dræby gav albummet fem stjerner og kaldte det for eventyrligt clash som lyden af Young Thug og Barselona.

Også til årets Roskilde Festival leverede Fraads en, ifølge GAFFA, femstjernet præstation:


”Fraads elsker scenen. ”I aften er vi udødelige”, lyder det fra forsangeren, der netop har afsluttet ”Overalt hele tiden”. Der er dramatik på spil under aftenens optræden, og det stramme elektroniske og romantiske popunivers leveres med et temperament og en inderlighed, som man skal være en led satan for ikke at sætte pris på,” skrev GAFFAs anmelder Nellie Hauge blandt andet.

Hør Fraads nye single her


PAPA E: Fraads-forsanger udgiver første soloprojekt i eget navn

ANNONCE