Nyhed

MELDER MEDVIND TIL JUL: Blæst er hovednavn til årets århusianske julefest

Trains traditionsrige Gløgglich-arrangement er klar til at præsentere dette års artister

Hvert år afholder Aarhus-spillestedet Train sit årlige julearrangement Gløgglich – og denne december er det ikke mindre end 21. gang, at julen fejres med masser af dansevenlig musik.

Nu har arrangørerne bag Gløgglich afsløret, hvilke artister, der får æren af at skyde den store julefest i gang den 22. december. Det bliver blandt andet det populære band Blæst, som kan sende kølige vinde over et formodentligt svedende publikum.

Blæst fik deres massive gennembrud sidste år med albummet Stiv Kuling, som blandt andet indeholdt hitsinglerne ”Juice” og ”Sover Du Nu”. I sommers har de turneret de danske festivaler rundt, og i august kunne gruppen annoncere en koncertturné på i alt syv udvalgte, mindre spillesteder i hovedstadsområdet.


”Vi er virkelig glade for klubstemning her i bandet, og det ligger meget i vores DNA at spille koncerter på mindre spillesteder. Det var sådan, vi blev et rigtigt band dengang, ved at køre rundt i tourbussen fra sted til sted, aften efter aften, og lave en fest alle stederne,” udtalte bandet dengang.

For nyligt udgav Blæst desuden deres nye single ”Disko i Kbh”, hvor de efterspørger den gode dansemusik på klubgulvet – nu får de chancen for selv at levere varen til årets Gløgglich.


Fra arrangørerne lyder det ultrakort i en pressemeddelelse: ”Det bliver kamphyggeligt, varmt og svedigt. Her er ingen, der går uden om den varme grød – det er bare lige op i smørklatten og så godt med kanel”.

Foruden Blæst består lineuppet også af rapper Johnson, der i maj leverede en, ifølge GAFFA, femstjernet koncert i Store Vega samt sanger og sangskriver Christian Lorensen, der er kendt under sit kunstnernavn Kedde.

Dertil byder Gløgglich også velkommen til en række dj-optrædener med Rasmus Schack, Michael Bang Bang, Stuf, Albert Helmig og Dj Kenan. Det officielle billetsalg til året Gløgglich-fest er startet, og billetter kan findes lige her


Blæst sippede lunken orange-juice, men efterlod publikum i ekstase

ANNONCE