Nyhed

P3 Talentpris-vinder: "Det er som om, at hvis jeg drømmer det, kan det ske"

Pil løb med dette års Talentprisen og de 100.000 kr. Hun takkede sit hold og især en helt særlig person.

Pil blev dette års vinder af P3 Talentprisen, som også modtager 100.000 kroner. Prisen blev overrakt af Burhan G, som tog imod en rørt og storsmilende Pil. Herefter sendte Medina fra storskærm et par ord med på vej til vinderen.

Medina: ”Hej Pil, kæmpestort tillykke med, at du har vundet, du fortjener det mega meget. Du må aldrig miste troen, selv når det er svært. Du har den, du kan fucking gøre alt, hvad du vil, for det har du lige bevist.”

Pil stod mundlam og beæret med den tunge pris i hænderne og takkede sit hold, som hun nøje har udvalgt, ”For at de kan hjælpe mig med at passe på mig selv”, som hun udtaler. En særlig tak skulle lyde til producer og keyboardspiller i bandet Rasmus Majalle Olsen, som hun har skrevet alle sine sange med. ”Jeg elsker at lave musik sammen med dig, for jeg ved, du har mig. Du har min ryg.”


Til selve showet optrådte Pil med det dansable nummer "Dér", hvor Wads.png, bedre kendt som Mads Bo fra Phlake tilsluttede sig. En intens oplevelse, der startede med Pil ude blandt publikum, og som sluttede med, at Mads Bo og Pil begge hoppede ned til publikum og satte gang i en kæmpe fest sammen med alle fremmødte i DR Koncerthuset . Det var pink lys og fire i gulvet-stemning.

Musikudstyr og makrelmadder
Efter showet fik vi en snak med den nyudkårne talentpris-vinder.

Hvad gik gennem hovedet på dig, da dit navn blev råbt op?
– Jeg blev meget rørt. At se mit hold stå der som nogle små minions helt glade på den mest nuttede måde. Jeg har lige nogle dage til at forstå, hvad der netop er sket.


Du skulle optræde efterfølgende. Hvordan var det?
– Jeg kunne mærke, at der i salen var en virkelig god opbakning, Jeg kunne virkelig fornemme reaktionen. Det er også derfor, det er syret og svært at forstå.

Du nævner Rasmus "Majalle" Olsen, da du modtager prisen. Hvad betyder jeres samarbejde?
– Det betyder alt. Jeg vil ikke kunne lave den musik, som vi laver uden ham. Vi er forbundet, det hænger bare sammen. Vi får det bedste frem i hinanden. Det at være to og pingponge, at have så intimt et rum og har det fedt over noget – det er så vigtigt.

Du har vundet 100.000 kr, hvad vil du bruge pengene på?
– Helt sikkert noget, der har med musik at gøre. Måske også nogle makrelmadder, siger Pil med et smil. – Jeg tror i hvert fald, det skal bruges på noget musikrelateret. Når man gerne vil lave et fedt univers omkring musikken, kræver det nogle ressourcer. Så det er virkelig dejligt.


Efter alt, hvad du har opnået, hvad drømmer du så om nu?
– Jeg ved snart ikke, hvad jeg drømmer om, men det er som om, at hvis jeg drømmer det, kan det ske. Lige nu må jeg indrømme, at jeg bare nyder at være i det og prøver at være i nuet i stedet for at se frem.

LÆS OGSÅ: Overrasket vinder af P3 Prisen takker med vigtigt budskab

LÆS OGSÅ: P3 Lytterhittet går til den skæve popsang med masser af nerve


ANNONCE