Nyhed

Rammstein kommer til Danmark

Verdens vildeste liveband har atter meldt deres ankomst

I går landede nyheden om, at Rammstein tager på endnu én af deres stærkt spektakulære turnéer i 2024. Og nu er det så bekræftet: Rammstein giver koncert i Danmark den 5. juli 2024. Dermed skulle eventuel tvivl om bandets fremtid efter denne sommers voldsomme beskyldninger mod Till Lindemann, være manet i jorden.

Rammstein er notorisk kendt for deres dramatiske sceneudsmykninger, vilde og vanvittige pyroteknik og ekstremt gennemførte liveshows, hvor der i den grad ikke er skruet ned for hverken det ekstravagante eller ekstraordinære.

Bandet udgav i 2022 deres ottende studiealbum Zeit, som fulgte op på deres selvbetitlede multi-platin album fra 2019, som fans havde ventet på i knap 10 år. Med det længeventede album lød startskuddet til Rammsteins europæiske stadionturné, som var bandets første nogensinde.


I den forbindelse gav Rammstein to koncerter i Odense i juni - de seneste af en længere række udsolgte koncerter herhjemme de senere år. I år er det 25 år siden, Rammstein gav deres første, danske koncert. Den fandt sted på Roskilde Festival i sommeren 1998.

Rammsteins kommende, danske koncert kommer til at finde sted i Valbyparken i København, og billetter til 790 kroner plus gebyr sættes til salg den 18. oktober klokken 11.00 via Billetlugen og Allthingslive. 

Perversiteter, dekadence og lignende


ANNONCE