Nyhed

DOMMEN ER FALDET: Kendt rapper idømt tolv års fængsel for drab

Først aflyste han koncert på Christiania efter mordsigtelser - nu er han idømt lang fængselsstraf

I 2019 skrev GAFFA nyheden om, at den franske rapper MHD var blevet sigtet for drab, efter at have været indblandet i et bandeslagsmål, hvor en 23-årig mand døde af knivstik og slag. Nu er der faldet dom i sagen, og MHD er således blevet idømt 12 års fængsel for drabet. Det skriver Pitchfork.

MHD, der har det borgerlige navn Mohammed Sylla, har hele tiden erklæret sig uskyldig i sagen.

- Helt fra begyndelsen har jeg fastholdt min uskyld i denne sag, og jeg vil fortsætte med at fastholde min uskyld, var MHDs sidste udtalelse ifølge Pitchfork.


Sylla blev stillet for retten sammen med otte medtiltalte: Tre blev frifundet, mens fem andre fik domme fra 10 til 19 års fængsel.

I forbindelse med anholdelsen tilbage i 2019 måtte MHD aflyse en dansk koncert. Rapperen skulle oprindeligt have spillet i Den Grå Hal på Christiania, men kunne grundet sagen naturligvis ikke optræde.

Dengang skrev MHDs mangement, at man arbejdede på at finde en ny dato i København. Det blev dog aldrig til et dansk visit for den nu dømte rapper - og nu kan eventuelle danske fans altså se langt efter et besøg fra franskmanden.


Dansk Folkeparti: Spillesteder skal kræve ren straffeattest af musikere

 

ANNONCE