Nyhed

OPTUR: R.E.M. udgiver livealbum fra '99 - hør første sang her

R.E.M.s ellevte album genudgives i flere formater med spændende ekstramateriale i 25-året for udgivelsen

I slutningen af oktober er der gået 25 år, siden R.E.M. udgav deres ellevte studiealbum, Up - opfølgeren på en hel række af hovedværker de foregående år i form af Out of Time (1991), Automatic for the People (1992), Monster (1994) og New Adventures in Hi-Fi (1996).

I den anledning genudgiver pladeselskabet Craft Up i en remastereret udgave - og ledsaget af et helt livealbum med i alt 11 sange, optaget på Palace Theatre i Los Angeles i 1999, hvor bandet var samlet for at optage en kort gæsteoptræden til serien Party of Five - herhjemme kendt som Vi bli'r i familien.

Den udvidede genudgivelse udkommer 10. november i flere forskellige formater og udgaver. Det hidtil uudgivne livealbum udkommer på vinyl- og dobbelt-cd-versionen, mens en anden udgave med dobbelt-cd og bluray-disc til gengæld lokker med en seks sange lang studiesession fra London fra tiden omkring Up, alle musikvideoerne fra albummet samt en 32 sider lang booklet.


Sidste år kunne et andet af R.E.M.s halvfemser-hovedværker fejre jubilæum, da Automatic for the People fyldte tredive. Fem år forinden - da albummet fyldte 25 - blev fødselsdagen markeret med en udvidet genudgivelse af albummet, ligesom det nu bliver tilfældet med Up.

I 2021 kunne fans ligeledes glæde sig over en ekstensiv genudgivelse af New Adventures in Hi-Fi. Du kan høre en liveudgave af sangen "Daysleeper" fra den kommende jubilæumsudgivelse lige her:

 

BAGKATALOG: Da GAFFA mødte R.E.M. i New York

ANNONCE