Nyhed

EFTER TURNÉ MED PIL: Her er ny sang fra Ella Augusta

Den 17-årige sangskriver er klar med en opfølger på sin tre måneder gamle debutsingle

Tilbage i januar udgav Ella Augusta "Internetsangen". Siden har hun været på turné som opvarmning for Pil - inklusive flere udsolgte koncerter - mens "Internetsangen" stille og roligt er blevet streamet mere end 350.000 gange.

Den 29. april giver Ella Augusta koncert i eget navn på Ideal Bar i København, hvor der fra arrangørens side meldes om "få billetter" på nuværende tidspunkt. Og i dag slipper Ella Augusta så en helt ny sang i form af "Baglæns," som kan høres under artiklen. 

“Jeg skrev Baglæns om det uventede break up, hvor det går op for én, hvor meget den her person har betydet, når personen lige pludseligt ikke er i ens liv mere”, fortæller Ella Augusta i en pressemeddelelse i forbindelse med udgivelsen. 


Foruden sine nu to singler i eget navn har Ella Augusta sunget titelsangen til Jonas Risvigs ungdomsserie Grænser, udgivet musik med Lord Siva og været på P3’s Uundgåelige sammen med Benjamin Hav på sangen "Første dag", ligesom hun har gæsteoptrådt ved koncerter på Havs seneste, stort anlagte turné. 

Til maj kan Ella Augusta opleves live på Spot Festival i Aarhus. 

GUIDE: De bliver store i 2024


ANNONCE