Nyhed

NY SINGLE FRA BLÆST: Da vi gav den til Fernanda, blev hun meget rørt

Det populære band sætter venskabet i fokus på helt ny sang

I dag udgiver Blæst deres nye single "Dine venner" - og fortsætter dermed deres bemærkelsesværdige udvikling, hvor de inden for de seneste par år har markeret sig særdeles stærkt på den danske musikscene.

Med hits som ”Videre”, ”All In’ feat. Lamin”, "Lad Mig Gå", "Ego" og ikke mindst deres store gennembrudshit "Juice" er Blæst på kort tid gået fra at være totalt ukendte til at spille udsolgte koncerter på landets store scener.

Under de såkaldte ”warm-up days” på Roskilde Festival, i '22 tiltrak bandet op mod 20.000 gæster til den lille Rising Stage, som var gearet til 3000 publikummer. Året efter fik de æren af at åbne Orange Scene.


I en pressemeddelelse fortæller Blæst, at den nye sang sangen er meget betydningsfuld for bandet, da den sætter fokus på vigtigheden i at få set sine venner. Det at huske at få spurgt ind, men vigtigst af alt sørge for, at de ved at man er der, hvis det hele nu skulle brænde på:

”Sangen betyder meget for os i bandet. Da vi gav den til Fernanda, blev hun meget rørt. Det er en sang, der lidt binder os tættere sammen i bandet. Selvom vi snakker rigtigt meget sammen, så er der noget over at sige noget til nogen i en sang, som man kun kan sige til dem på den måde,” udtaler bandet i pressemeddelelsen.

Sangen kom til verden en dag, forsangeren Fernanda var nødt til at udeblive fra en session, da hun havde brug for noget ro. Bandet skulle have en session med Ole Bjørn, Daniel Scheffmann og Østen, og her opstod idéen om at skrive en sang til Fernanda fra de tre andre medlemmer i bandet.


Blæst satte sig sammen og talte om deres forhold internt i bandet og delte ud af nogle meget personlige ting. Herefter skrev de fundamentet til sangteksten og ”Dine venner” var født, forklares det i pressematerialet.

GÅR JEG GLIP AF ALLE DE GODE TIDER? Åbenhjertige Blæst fortæller om at trække stikket på ny single


ANNONCE