Nyhed

COMEBACK: Hør ny single fra Mumford & Sons - med overraskende gæst

Det er fem år siden vi sidst har hørt nyt fra den populære folkrock-trio

Med masser af akustisk guitar og vellydende vokalharmonier placerede britiske Mumford & Sons sig helt i front for de sene 00'eres bølge af folkrock-orienterede indiebands.

Deres tre første album Sigh No More (2009), Babel (2012) og Wilder Mind (2015) var alle salgssucceser; Babel var indstillet til ikke mindre end otte Grammy Awards - og endte med at løbe med prisen for Album of the Year. 

Nu er der så nyt fra bandet, som sidst var aktuelle med singlen "Blind Leading the Blind" fra 2019. Den udkom et halv års tid efter, at gruppen havde givet koncert i Royal Arena i København i maj '19. 


Mumford & Sons på scenen i København, maj 2019. Foto: Morten Rygaard
Mumford & Sons på scenen i København, maj 2019. Foto: Morten Rygaard

Den nye single har fået titlen "Good People" og er produceret af den amerikanske kollega Pharrell, som også leverer backingvokaler sammen med koret Native Vocalists. Det består af seks sangere, som alle har rødder i den oprindelige befolkning i USA og Canada.

Både den indfødte vokalgruppe og den berømte producer var med, da Mumford & Sons spillede den nye sang live for første gang i går (16/1, red.) under Paris Fashion Week, rapporterer NME. Tilbage i oktober fremførte gruppen anden ny sang, "Maybe," ved en koncert i Austin, Texas.


Tilbage til rødderne – bare lidt kedeligere

ANNONCE