Nyhed

Berømt forsanger misbrugt som barn

Marcus Mumford, der er kendt fra Mumford & Sons, afslører i et nyt interview af GQ, at han blev misbrugt som barn.

Mumford & Sons-forsangeren Marcus Mumford har netop afsløret, at første single på hans kommende første soloalbum handler om, at han blev misbrugt som barn.

”Jeg kan stadig smage dig, og jeg hader det. Det var ikke et valg, der skulle være i et barns tanker, og du vidste det.” Sådan lyder de første to linjer af sangen ”Cannibal,” som Steven Spielberg har instrueret musikvideoen til.

Mumford fortæller GQ, at han blev seksuelt misbrugt, da han blot var et seksårigt barn og tilføjer: ”Ikke af et familiemedlem og ikke i kirken, hvilket nogle tror. Men jeg har ikke sagt det til nogen i 30 år.”


Han havde ikke engang fortalt det til sin mor, der stod tilbage med mange spørgsmål, efter at hun havde hørt sangen – nemlig hvad sangen handlede om. Og efter at Mumford fortalte, at han blev misbrugt, fik det hans mor til at udbryde: ”Hvad snakker du om?” siger Mumford til GQ. 

Indtil videre er sangene ”Cannibal” og ”Grace” udgivet. ”Cannibal” handler om at blive misbrugt, og ”Grace” handler om den efterfølgende snak med hans mor. Begge sange er en del af albummet, der hedder (Self-Titled), og som kommer den 16. september.

ANNONCE