Nyhed

VENTETIDEN ER FORBI: Pil klar med nyt album - og karrierens største koncerter

Opfølgeren til Pils anmelderroste debutalbum udkommer lige om lidt

I sommers kunne hun opleves adskillige steder i det danske festivallandskab - og allerede i foråret '23 imponerede hun med en mindeværdig optræden på Spot-festivalen i Aarhus. Nu er Pil så klar til at følge op på dit roste debutalbum fra 2022.

Det nye album har fået titlen Hvis du tør at drømme og udkommer den 9. februar. Samtidig annoncerer Pil sin karrieres hidtil største koncerter. De finder sted den 24. og 25. januar i henholdsvis KB Hallen i København og Aarhus Congress Center. Billetsalget til begge koncerter går i gang den 2. februar klokken 10.00.

Man behøver dog ikke vente helt til næste år for at opleve Pil live. Hun tager nemlig på turné allerede dette forår, hvor hun blandt andet giver udsolgte koncerter på Train og Store Vega. 


Pil skød karrieren i gang med single "Nattely" i 2018, og fulgte op med en sejr i talentkonkurrencen Karrierekanonen og debutalbummet Kom vi flyver, siger du, der udkom for to år siden. I 2023 vandt hun den såkaldte Talentpris ved prisshowet P3 Guld.  

Netop Pils seks år gamle debutsingle fik iøvrigt lov at lukke hendes femstjernede koncert på Spot sidste år. 

”Som forventet er det den danske debut-single ”Nattely”, der skal sende Spot-publikummet ud i mørket. Det smukke, melankolske nummer får sine triste toner til trods løftet stemningen en my mere, og omkvædet kastes mellem betonvæggene på Godsbanens arealer, mens Pil selvtilfreds kan nyde synet og lyden af sin succes,” rapporterede GAFFAs Josephine Andersen.


P3 Talentpris-vinder: "Det er som om, at hvis jeg drømmer det, kan det ske"

ANNONCE