Nyhed

Ed Sheeran gentager succesen – annoncerer to enorme koncerter i Danmark

I 2022 skrev han danmarkshistorie med fire koncerter for i alt 160.000 mennesker. Nu vender han tilbage til Øresundsparken.

Ed Sheeran gav for to år tilbage hele fire koncerter i Øresundsparken i Tårnby. Her skrev han danmarkshistorie som ”frontfigur for den største musikbegivenhed nogensinde, hvor én artist samlede hele 160.000 mennesker”, som det hedder i en pressemeddelelse. Nu gentagere han succesen med to koncerter igen i Øresundparken i Tårnby. Koncerterne falder den 29. og den 30. august 2025.

De to koncerter er en del af Mathematics-turnéen i Europa, hvor han besøger både Spanien, Frankrig, Italien, Tyskland, Norge, Schweiz, Belgien, Polen, Sverige og Danmark.

I pressemeddelelsen hedder det, at fans kan se frem til favoritter fra hele hans "mathematics album-æra", hvoraf det seneste album – (Subtract) modtog en ret så ubegejstret anmeldelse fra GAFFAs anmelder. Billetterne til koncerterne i Tårnby sættes til salg den 10. juli kl. 09:00 via www.edsheeran.com eller på billetlugen.dk.


LÆS OGSÅ: ALBUMANMELDELSE: Måske det ville være sundt for Ed at gennemleve nogle af de mørke ting i ro og mag?

 

ANNONCE