Nyhed

AMPUTERET COMEBACK: Jennifer Lopez aflyser turné med kort varsel

Den amerikanske turné i kølvandet på Lopezs comebackalbum skulle have været indledt senere på måneden

Tilbage i februar udgav den efterhånden 54-årige, amerikanske popstjerne Jennifer Lopez sit første album i en årrække. Albummet fik en forholdsvis entusiastisk modtagelse i flere medier - også hos GAFFA, som uddelte fire stjerner og konkluderede:

"Musikalsk byder This is Me...Now på et overbevisende opdateret take på Lopezs signaturlyd i krydsfeltet mellem hiphop, latin og pop. Mens albummet på tekstsiden, og som helhed betragtet, lander som en veloplagt hyldest til alt det gode, som modenhed og alder (i bedste fald) bringer med sig."

Den 26/6 - om godt tre uger - skulle Lopez så have indledt sin comebackturné i kølvandet på albummet i Orlando, Florida. Nu er hele turnéen, som skulle have strakt sig ind i august, imidlertid blevet aflyst.


Ifølge arrangøren Live Nation - her citeret fra Pitchfork - tager Lopez i stedet "noget tid fri, for at være sammen med sine børn, sin familie og nære venner." I en pressemeddelelse kalder stjernen selv den overraskende aflysning for "absolut nødvendig."

REBOUND: Se helt ny video fra Jennifer Lopezs stærke comebackalbum

 


ANNONCE