Nyhed

Jazzrapperen Flemming tager tilbage til nutiden på nyt album

Den københavnske jazzrapper er tilbage med opfølgeren til 2022’s ”Vågner med solskin”, når han med sit nye album ”Tilbage til nutid” på ny hæver barren for poesi og spoken word på modersmålet.

Poesien er ikke død i dansk rap, og det er Flemming et levende bevis på med sit nye album Tilbage til nutid, som udkom på Sardina Music den 7. juni.

Den alternative rapper har akkumuleret en del hype hos fans af en mindre frembrusende, mere reflekterende rapstil, som ofte skildrer komplicerede relationer og kærlighedslivet i en digital tidsalder i en dialogbaseret storytelling.

Flemming er langt fra et ubeskrevet blad i dansk hiphop. I 2022 blev hans seneste album Vågner med solskin modtaget med fire stjerner her på sitet og følgende beskrivelse:


"Hiphoppens Hans Phillip er simpelthen landet - vel ment. Flemming er poetisk, skarpt og med høj standard."

Ligesom på forgængeren er det de støvede jazzsamples og den eftertænksomme hverdagspoesi, som er i hovedsædet hos den erfarne rapper, som debuterede med sit aktuelle projekt tilbage i 2010.

Tilbage til nutid er produceret af Akton og gæstes af Loke Deph, Deph, Sean Lightfoot, Gunnar, So Far So Fus og Pede B.


Udgivelsen af albummet, som også er udkommet på vinyl, fejres med en releasekoncert på Urban 13 på Frederiksberg, hvor hiphop-koryfæet Tue Track også spiller op til efterfest.

ANNONCE