Nyhed

The Broken Beats er klar med ny single – hør “Change the World Without a Fight” her

Heltene fra Aarhus varmer op til nyt album med singleudgivelse

Sidste år fik vi single ”You and I” fra The Broken Beats, og i fredags meldte de sig klar til at træde ind i 2024 med mere ny musik. I 2020 udgav det aarhusianske band deres første album i syv år, og nu hedder det sig i en pressemeddelelse, at vi kan se frem til endnu en ny albumudgivelse fra powerpop-bandet. Det nye album har fået navnet Riviera Dreams, og med den første single ”Change the World Without a Fight” træder bandet ud af deres vanelige powerpop-stil.

Det er i stedet en mere tilbagelænet rytme, der præger den nye single, og det er ikke tilfældigt. I følge pressemeddelelsen vil bandet med det nye album nemlig drømme sig tilbage til virkeligheden: ”en virkelighed som de sidste mange år er blevet opløst af informationsorkanen, der med sin højopløselige skærm raser derudaf i et inferno af alt, hvad fantasiens rammer og støj kan tolke”, som det også hedder.

Ønsket med den nye single er, at du i de tre minutter, sangen kværner ud af dine højtalere, ikke behøver bekymre dig om noget, og i stedet kan finde hvile på den ”fine lille ø”, som sangen maler frem.


Hør den nye single her:

ANNONCE