Nyhed

SIDSTE OMGANG: Oplev Uso for sidste gang

"For der er nemlig mødepligt. Vi ses på landevejen!”

I april kom det frem, at Uso ville gå på pension efter 20 år som rapper. Nu tager han på sin afskedsturné, Sidste omgang, hvor han kommer forbi Danmarks fire største byer - se hele turplanen nederst i artiklen.

”Det er med stor glæde, at jeg kan annoncere mine afskedskoncerter i forbindelse med mit sidste album. Jeg vil spille både nye og gamle numre, og alt derimellem, så vi kan afslutte eventyret med et brag! Selvom det er mine sidste koncerter, bliver det også et historisk højdepunkt i min musikalske karriere, da jeg ikke har spillet solokoncerter med band siden 2007,” fortæller Uso i en pressemeddelelse og tilføjer:

”Dette markerer afslutningen på en lang og mindeværdig rejse, og jeg vil elske at fejre både livet og musikken sammen med jer. Husk, der kommer ikke flere koncerter end dem, der er annonceret – udsolgt betyder udsolgt! Der er ik’ nogen diskussion! For der er nemlig mødepligt. Vi ses på landevejen!”


Afskedskoncerterne kommer i kølvandet på rapperens nærdødsoplevelse. Under et velgørenhedsløb omkring søerne i København kollapsede han med et hjertestop. En ukendt kvinde opdagede rapperen og ydede førstehjælp på stedet. Efter at være vågnet fra koma stod den på hård genoptræning for at nå tilbage til en normal tilværelse.

I april annoncerede Uso så sin forestående tilbagetrækning med singlen ”Sindssygt”, som handlede om, at han gerne ville tage på pension. I en pressemeddelelse til singlen udtalte Uso:

”Jeg har følt, at jeg har haft det sorte bælte i rap i lang tid, men nu er det tid til at udforske nye veje. Det er som at have en fuld værktøjskasse til rådighed, men kun at have brugt hammeren.”  


Turnédatoer:
17/1-2025: VoxHall, Aarhus
18/1-2025: Pumpehuset, København
31/1-2025: Skråen, Aalborg
8/2-2025: Posten, Odense

USO: Elektrisk

ANNONCE