Nyhed

EFTER OTTE ÅRS VENTETID: Dinosaur Jr. kommer til Danmark

Det amerikanske band fylder fyrre og besøger to danske byer til sommer

I år det faktisk fyrre år siden, Dinosaur Jr. fandt sammen i provinsbyen Amherst, Massachusetts. Året efter udkom det selvbetitlede debutalbum, og resten er (indie-)historie. 

Bandet med J. Mascis i front var senest albumaktuelle med Sweep It Into Space fra 2021 - og har ikke givet koncert herhjemme, siden de besøgte Voxhall og Amager Bio i november 2016. Det står heldigvis til at ændre sig nu: Mascis og kompagni her nemlig just annonceret to danske koncerter til juni.

Det bliver henholdsvis Vega og Voxhall, som kommer til at danne ramme om koncerterne, som finder sted den 3. og 5. juni. Billetsalget til begge koncerter går i gang den 15. marts klokken 10.00 via spillestedernes hjemmesider.


GAFFAs seniorskribent Finn P. Madsen var begejstret for bandets seneste album.

"De heftige slagsmålsdage i starten af karrieren er for længst ovre, og med ”Garden” får Lou Barlows bevist, at han er gedigen popsnedker. 40 år efter de mødtes på high school, behøver Dinosaur Jr. hverken at skulle op til nogen musikalsk eksamen eller stå skoleret for at køre deres driftssikre slackerrock i mål," skrev han blandt andet i sin femstjernede anmeldelse af Sweep It Into Space.

Når en mur af støj bliver et lidt for blødt tæppe


ANNONCE