Nyhed

Dinosaur Jr. til Danmark med nyt album i ryggen

”Det er fantastisk! Det er et af mine yndlingsband”, lyder det fra Henry Rollins i bandets annonceringsvideo

Det amerikanske rockband Dinosaur Jr. kommer til Danmark og giver koncert i Amager Bio 9. november og VoxHall 10. november. Billetsalget begynder 27. maj klokken 10 via spillestedernes hjemmesider.

Bandet, der er kendt for deres feedback-rige guitarrock, har netop offentliggjort udgivelsen af deres nye album ”Give Me a Glimpse of What Yer Not”, som er efterfølgeren til ”I Bet on Sky” fra 2012. Det nye album indeholder 11 numre og har release den 5. august i år via pladeselskabet Jagjaguwar.

Offentliggørelsen af albummet stod musikerkollegaen Henry Rollins for i en humoristisk video, som har givet mange et smil på læben. I videoen fortæller han også om sit forhold til bandet: ”Jeg fik for nylig tilsendt en kopi af det nye Dinosaur Jr.-album ”Give Me a Glimpse of What Yer Not”, og ligesom alle andre Dinosaur Jr.-plader er denne fantastisk” siger Henry Rollins i videoen. ”De er et af mine yndlingsbands og et af de bedste livebands nogensinde. Jeg kan slet ikke vente med, at I skal høre dette album; I kommer til at elske det”.


Bandet har planlagt at turnere rundt i USA i juli i forbindelse med albumudgivelsen, og senere tager tager gruppen så til Europa, inklusive Danmark.

Trioen Dinosaur Jr. blev dannet i Amherst, Massachusetts, USA i 1984 og albumdebuterede i 1985 med "Dinosaur". Gruppen gik i opløsning i 1997, men blev gendannet i 2005.

Her kan du se Henry Rollins offentliggøre det nye album:

ANNONCE