Nyhed

Brodie Sessions inviterer til fem års jubilæum

Brodie Sessions har netop lanceret et heldagsarrangement med fuldt line-up til fejringen af deres fem års jubilæum

I anledningen af at den uafhængige musikplatform Brodie Sessions fylder fem år lancerer de konceptet Brodie Five. For første gang inviterer de til et heldagsarrangement, der finder sted lørdag den 16. november i Tap1 i København, hvor lokalerne danner rammene om ét stort scenerum. De fem kunstnere er Moses Sumney, Yaya Bey, Sega Bodega og ML Buch, Squid og Debbie Sings.

Siden efteråret 2019 har den musikglade mæcen Birgit Lyngbye Petersen arrangeret de såkaldte Brodie Sessions i sit hjem i Hellerup. Hendes villa nord for København har derfor tidligere været omdrejningspunktet for en række intimkoncerter med navne som Peter SommerBisseCoco O, Iceage, José GonzálezOliver Sim og Mykki Blanco.

I januar 2023 kunne Brodie Sessions tilmed skrive dansk musikhistorie, da de dannede rammerne for Swan Lees første regulære koncert siden de gik fra hinanden i 2005. 


Nu er det efterhånden fem år siden, at Brodie Sessions blev etableret i et forsøg på at give et originalt bidrag til den intime musikscene herhjemme. Fejringen af femåret byder således på koncertoplevelser, der, ifølge en pressemeddelelse, forsøger at definere en ny social oplevelse i spændingsfeltet mellem musik, mad, kunst og performances under navnet Brodie Five.

"Med Brodie Five håber vi at kunne åbne dørene til Brodie-universet for endnu flere end normalt og samtidig tage det til et helt nyt niveau. Vi holder fast i kernen af, hvad Brodie er, men udfolder og udfordrer rammerne endnu mere for, hvordan musik, kunst og scenografi kan transformere hinanden", siger executive producer Brodie Siv Baumann og fortsætter: 

"Vores ambition er at give publikum en sanseoplevelse, de aldrig før har fået, uanset om det er nysgerrige nytilkomne eller garvede fans,"


Billetter er allerede i salg og kan købes her

BRODIE SESSIONS: Se Swan Lees intime comebackkoncert i Hellerup

ANNONCE