Nyhed

Et sprødt julearrangement på Vega

Fra Crunchy Frog til alle jer

Ønsker du dig en sprød jul, så har Danmarks p.t. mest coole og hypede pladeselskab Crunchy Frog lige noget for dig. For lørdag den 30. november disker de i Store Vega op med arrangementet Crunchy X-mas, hvor The Raveonettes (billedet), Superheroes, Junior Senior, The Tremolo Beer Gut, The Mopeds, THAU, Learning From Las Vegas og Tothe International står for underholdningen.

Som en ekstra julegave til det fremmødte publikum er der udelukkende til dette arrangement blevet fremstillet en limited edition-cd med 8 sange, hvor Crunchy Frog-navne spiller coverversioner af Crunchy Frog-navne – således vil der være mulighed for at høre Junior Senior spille et The Tremolo Beer Gut-nummer, Tothe International et Junior Senior-nummer, The Raveonettes et nummer af Tothe International og så videre. Alle, der dukker op til aftenens koncerter, får denne cd gratis.

Derudover vil der også være underholdning fra internationale DJs, konkurrencer og eksklusive gaver, og de første 300 ankomne får gratis drinks.


Der sættes 1000 billetter til salg af værdien 180 kr. + gebyr, og disse kan købes på posthuse og på billetnet.dk. Der er også mulighed for at købe en partout-billet til 250 kr. + gebyr; denne billet gælder ud over Crunchy X-mas også til ”Fight For Glory”-arrangementet med Auditorium- pladeselskabets navne Lise Westzynthius, Niels Skousen og Rhonda Harris med Nikolaj Nørlund på Vega den 28. november.

ANNONCE