Nyhed

Information om det nye Santana-album

Samarbejder, trackliste og kommentarer

Guitarlegenden Carlos Santana har på sit kommende album ”Shaman” blandt andet fået hjælp af så forskellige navne som Placido Domingo, Jesus-lignende Chad Kroeger fra Nickelback, Michelle Branch, P.O.D., Macy Gray, Dido, Seal og Musiq.

Santana udtaler om de mange samarbejder til Billboard: ”Problemet med mange musikere og bands er, at de kun maler med én farve. De vælger en stil og bliver ved den. Det er for stift for mig; jeg vil bruge hver og én farve, der findes. Jeg vil male regnbuer.”

Om Michelle Branch- og Placido Domingo-samarbejdet siger Santana: ”De har begge en umådelig stor mængde uskyldighed over deres stemmer. Og der er ikke noget mere stærkt her i livet end uskyldighed. De er selvfølgelig meget anderledes sangere, men de har en krystalklar stemme-renhed, med en kvalitet, der nærmest er børneagtig, når det gælder energi.”

”Shaman”, der er opfølgeren til den over 25 millioner-sælgeren ”Supernatural” fra 1999, udsendes den 22. oktober. Samme dag udsendes det dobbelte opsamlingsalbum ”The Essential Santana”, med 33 sange fra de første 20 år af Carlos Santanas karriere.

”Shaman”- tracklist:

”Adouma”
”Nothing At All” (med Musiq)
”The Game Of Love” (med Michelle Branch)
”You Are My Kind” (med Seal)
”Amore (Sexo)” (med Macy Gray)
”Foo Foo”
”Victory Is Won”
”Since Supernatural” (med Melkie Jean og Governor Washington)
”America” (med P.O.D.)
”Sideways” (med Citizen Cope)
”Why Don’t You & I” (med Chad Kroeger fra Nickelback)
”Feels Like Fire” (med Dido)
”Aye Aye Aye”
”Hoy Es Adios” (med Alejandro Lerner)
”One Of These Days” (med Ozomatli)
”Novus” (med Placido Domingo)

ANNONCE