Nyhed

Nyt Tom Jones-album færdiggjort

Wyclef Jean-samarbejde klar til novemberudgivelse

Tom Jones, jo, det er et billede af ham og ikke David Hasselhoff, har netop færdiggjort sit kommende endnu ubetitlede nye album sammen med Wyclef Jean og Jerry Duplesis. Albummet indeholder tolv sange, deriblandt førstesinglen ”Tom Jones International”, som udsendes engang i oktober.

Jones, Jean og Duplesis indspillede albummet i Platinum Studios i New York over de seneste tolv måneder. Jones og Jean mødtes første gang under en Prince-koncert og optrådte sidste november sammen på ”What’s New Pussycat?” ved Top Of The Pops-prisuddelingen. Wyclef genindspillede klassikeren til sit seneste soloalbum ”Masquerade”. Det nye album, som er opfølgeren til kæmpesuccesen ”Reload”, forventes ude i november måned.

I øvrigt kan det nævnes, at Wyclefs første film havde premiere denne weekend på Torontos International Film Festival. Filmen har titlen ”Shottas”, der betyder ”gunmen” på jamaicansk, og skulle være en art jamaicansk udgave af "Sopranos". Filmen har ud over Wyclef, der også fungerer som co-executive producer, også Bobs søn Kymani Marley og dancehall-DJ’en Spragga Benz på rollelisten.


ANNONCE