Nyhed

KarriereKanonen fyres af for tredje gang

Ansøgningsfristen til DR's dansksprogede upcoming-satstning er 22. september

For tredje gang lyder startskuddet til en ny runde af DR P3 og P4’s satsning på nye musikalske talenter, der vil noget med det danske sprog. DR efterlyser i alt seks nye navne, og det kan være i en hvilken som helst genre, fra den akustiske sanger og sangskriver over rock og pop til electronica og rap. De seks navne vil gennem 2004 få masser af spilletid og omtale på P3 og P4 samt professionel musikalsk vejledning.

Betingelsen for at komme i betragtning er, at deltagernes tekster er på dansk, at sangene ikke tidligere har været udgivne, at musikken ikke rummer ikke-clearede samples, og at de deltagende navne ikke tidligere har udsendt plader på andet end evt. eget selskab. Demoer kan sendes til DR senest 22. september.

Blandt tidligere udvalgte deltagere kan nævnes Klondyke, Ørenlyd, Popfilter og Monopol, der alle siden har udgivet egne album. Alle deltagerne fra 2002 udkom endvidere sidste år på dobbelt-cd’en "KK-2002". Dette års deltagere, Johnny Deluxe (billedet), som p.t. ligger i rotation på P3 med "Elskovspony", Philip, Tue West, Tilt, Sange I Stereo og Karoline Hausted, kommer ligeledes på cd til efteråret.


ANNONCE