Nyhed

Nyt album fra Pluto på vej

Det anmelderroste danske band følger debuten op med "Støv Eller Støj" 8. september

Den danske gruppe Pluto, der i foråret 2002 debuterede med det anmelderroste album "Forfra" og senere fik et hit på P3’s alternative hitliste "Det Elektriske Barometer" med "Knus", udgiver 8. september opfølgeren, "Støv Eller Støj".

Pluto gør sig i dansksproget sangskrivning et sted mellem klassisk singer/songwriter-tradition, alternativ pop/rock og postrock og kendetegnes af sanger, guitarist og sangskriver Thomas Thomsens poetiske tekster, melankolske melodier og lavmælte stemmeføring.
Det nye album kommer længere ud i kanterne end debuten og spænder fra det helt tyste til elektroniske og småstøjende elementer, og flere sange varer 6-7 minutter og har en repetitiv, langsomt opbyggende struktur.

Albummet er produceret af Thomas Thomsen i samarbejde med Morten Bue (Moi Caprice, Nikolaj Nørlund/Rhonda Harris, Mew, Lovebites, Olesen-Olesen, Superjeg m.fl.), der også producerede "Forfra" og er som dette indspillet og mixet i Black Tornado-studiet på Holmen i København. Black Tornado har lagt rammer om en del danske alternative rockproduktioner, bl.a. fra flere af de førnævnte navne. Albummet udkommer som debuten på selskabet Display, der også udgiver Geisha og Diefenbach.

Pluto består foruden Thomas Thomsen af Janne Lorentzen (guitar, tangenter, sang) og Ronni Pedersen (trommer, percussion, tangenter).

Tracklisten til "Støv Eller Støj" er som følger:
01 Natjager
02 En Sang
03 Dit Navn
04 Film
05 Pilot
06 Hvad Så?
07 Gi’ Op
08 Pausefisk
09 Klør
10 Ræs
11 Støv Eller Støj

ANNONCE