Nyhed

Pluto-frontmand klar med soloudspil

Thomas Thomsen fra indiebandet Pluto har skabt en poppet soloplade

Det danske indiepopband Pluto nåede at udgive tre albums, inden de i 2007 besluttede at trykke pause på ubestemt tid. Seneste udspil var "Ingen Ved Hvorhen" fra 2006, hvorpå man finder gennembrudssinglen "Guldlok", som var Ugens Uundgåelige på p3. Siden har Frontmanden Thomas Thomsen arbejdet på et soloudspil, som udkommer til september. Han har rykket sig selv op ved indierødderne og i stedet skabt et poppet album.

Førstesinglen fra det kommende album hedder "Én Ting" og er et godt eksempel på det mere poppede univers, som Thomas Thomsen nu bevæger sig i. Singlen, som handler om nattelivets jagtscenario, er lige som resten af albummet skrevet, indspillet og produceret af sangeren selv. De eftertænksomme tekster har Thomsen bragt med sig videre ind på det nye album, som tager udgangspunkt i enkle og genkendelige hverdagssituationer.

I kølvandet på debutpladen tager Thomas Thomsen til efteråret på en turné sammen med sit liveband, som består af Nikolaj Paakjær Mikkelsen (Hymns form Nineveh) Jakob Kosteljanetz (Geisha) og Casper Henning Hansen (Geisha, Moi Caprice, Choir of Young Believers)

Albummet "Alt Det Jeg Troede Du Bedst Kunne Li'" udkommer den 10. september.

Se videoen til singlen "Én Ting"

ANNONCE